9 de des. 2005

Torna la revolució Doctor Who

Una de les sèries britàniques més valorades arreu del món és Doctor Who, que ara torna a les pantalles de casa nostra gràcies al canal temàtic People+Arts, dins del seu espai contenidor de sèries de la BBC. El doctor porta més de 40 anys enfrontant-se als dolentíssims Daleks, i viatjant per l'espai-temps dins de la seua cabina de telèfons. De fet, la sèrie va mantenir-se en antena al Regne Unit entre 1963 i 1989, convertint-se en una icona televisiva i en un veritable objecte de culte per a diferents generacions d'espectadors. Al nostre país, l'última vegada que vam poder veure-la va ser a través de TV3. Who i la seua ajudant Rose tenen ara un aspecte més modern (la que emetrà P+A, disponible al dial 27 de Digital+ i en algunes operadores de cable, és l'última versió de la sèrie), i també són més modernes les històries i els efectes especials, encara que la BBC va voler conservar l'esperit de la sèrie original. Doctor Who es podrà veure a partir del 19 de gener, tots els dijous a partir de les 22.30 hores, sens dubte una bona notícia per als aficionats a la ciència ficció. La primera temporada té 13 episodis i dos especials, però la BBC ja ha autoritzat la realització de dues temporades més de Doctor Who. El protagonista d'aquesta nova versió és Christopher Eccleston, que s'encarregarà de donar vida al novè doctor Who després d'haver aparegut en altres produccions britàniques de prestigi i èxit comercial com Jude, Elizabeth o 28 días después, encara que també el vam poder veure a Los Otros, d'Alejandro Amenábar. Amb tot, sembla que a la BBC ja tenen a punt el dècim doctor Who, David Tennant (a la imatge d'aquest article, en la fotografia promocional de la segona temporada que la BBC estrenarà durant les festes de Nadal, en poc més de quinze dies: de fet, hi ha tanta expectació que al web han posat un compte enrere que marca els dies, hores, minuts i segons). El primer doctor Who que va enfrontar-se als monstres interdimensionals fets amb globus i paper de plata va ser Tom Baker. Ja anirem parlant de la sèrie. Li donarem una oportunitat, encara que no ens acabin d'agradar els doblatges que fan a P+A...

Més informació: Web oficial de Doctor Who, a la plana de la BBC.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com