20 de juny 2009

La Sexta estrena en obert la sisena temporada de 'Caso abierto'

La Sexta estrena aquesta nit, en horari de màxima audiència, la sisena temporada de la sèrie Caso abierto. Si no m'equivoco, es tracta d'una estrena en primícia al nostre país, ja que fins ara el canal de pagament Fox només ha emès fins a la cinquena temporada. Per tant, és una bona notícia per als amants de les sèries, i en especial per als seguidors de Cold Case, que La Sexta haja decidit apostar per aquesta ficció de policies que resolen casos antics, i portar-nos abans que ningú els nous capítols. En aquest sentit, cal recordar que Caso abierto és una de les moltes sèries nord-americanes maltractades per TVE. Però fa uns mesos, La Sexta va adquirir els drets d'emissió en obert, i ha anat reposant les diferents temporades de la sèrie fins que ha arribat a la sisena temporada de Caso abierto, que la cadena de Mediapro emetrà avui a partir de les 22.15 hores. De fet, La Sexta ha programat una marató de quatre capítols a partir de les 21.30 hores.
Però no us confongueu: el primer cas correspon a la primera temporada. L'episodi d'estrena és el segon de la nit, titulat Días de gloria, en què l'equip de Lily Rush investiga l'assassinat d'un jugador de rugby l'any 1973, la nit abans d'un partit important. En aquest primer episodi de la siseçna temporada coneixerem el policia de narcòtics Eddie Saccardo, interpretat per l'actor Bobby Cannavale, que recordareu com el policia gai de la sèrie Will & Grace. Rush i Saccardo hauran de col·laborar per resoldre diversos crims, i això farà que la freda detectiu interpretada per Kathryn Morris obri els seus sentiments. Tot seguit, els espectadors podrem veure dos episodis més de la primera temporada de Caso abierto.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com