21 de juny 2007

La tercera de 'Perdidos', a Fox al setembre, a l'octubre en DVD, i ja al nou portal Yend IT

L'esperada emissió de la tercera temporada de Perdidos al nostre país ja podria tenir data, així com la sortida dels nous episodis en format DVD. Si no s'avança TVE, cosa que posem en dubte, diferents informacions apunten que el canal de pagament Fox té previst estrenar la tercera de Lost el proper 3 de setembre, que és dilluns (el dia clàssic de Perdidos a la Fox). Mentrestant, segons llegim a Zona DVD, la distribuidora Buena Vista ha anunciat el llançament de la tercera temporada de Lost per al 3 d'octubre, només un mes després. D'aquesta manera, els que es comprin el DVD podran agafar ràpidament els que estiguin mirant la sèrie per Fox, ja que només empassant-se quatre episodis seguits (unes tres hores de Perdidos perfectament assumibles) podran saber abans què els passa a Jack, Kate i Sawyer com a presoners de Los Otros. I això fins ara no havia passat, ja que sempre l'emissió de Perdidos per Fox i TVE tenia lloc molt abans de la comercialització del DVD. La realitat, però, és que les televisions han trigat massa en estrenar aquesta tercera temporada (cosa que no s'entèn gaire, sobretot en el cas de Fox), i que molts aficionats a la sèrie ja han vist els nous episodis de Perdidos per internet. Compraran el DVD, potser, els col·leccionistes, els més fans de Lost i els que busquen alguna cosa més. A més, ara ja no cal entrar a l'Emule i descarregar-se el Divx, en versió original subtitulada, sinó entrar al nou portal Yend IT, que és l'últim crit a internet per veure sèries senceres gratis. Per dir-ho d'alguna manera, és com You Tube però per veure sèries, pel·lícules i anime. Aprofiteu mentre duri, perquè ja veurem què passarà amb els drets intel·lectuals i els problemes de la propietat... Al següent enllaç hi ha la tercera temporada completa de Lost.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Et recomano www.peliculasonline.com, on tb hi han series i pelis per veure-les on-line

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com