9 de des. 2005

Versió extesa de la BSO de la trilogia de Tolkien

El web de tolkienmaníacs El Fenómeno ens informa que dimarts que ve, 13 de desembre, podria sortir a la venda una versió extesa de la banda sonora original (BSO) de tota la trilogia de El señor de los anillos. En principi, el pack inclouria 9 CDs i un DVD amb un documental d'uns 45 minuts, en què el compositor Howard Shore explicaria el procés creatiu de la música i els concerts de la Sinfonia de El señor de los anillos que va estar tocant arreu del món, així com un concert complet interpretat per l'Orquestra de Montreal. La joia costa uns 46 euros a França, i encara és més cara a Alemanya, on s'estan pagant uns 80 euros pel pack. Aquí sembla que la versió extesa de la BSO+DVD serà una mica més econòmica, entre 42 i 45 euros. Aquest havia de ser el primer Nadal sense esperar la sortida d'un CD o un DVD sobre la trilogia de Peter Jackson. Gràcies a la versió extesa de la BSO ja no serà així, i molts ja sabran què demanar als Reixos.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com